Tisztelt Olvasó! Kedves Pályakezdő!

Ön a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium és a Nemzeti Felnőttképzési Intézet által finanszírozott "Pályakezdő fiatalok munkahelyi beilleszkedését segítő program" pályázat keretében kidolgozott elektronikus tananyagot olvassa. A pályázat során célunk olyan általános, széles körben használható tananyag összeállítása volt, ami különösen a pályaválasztás előtt állók, közép- és felsőoktatásban tanulók számára hasznos.
A tananyag moduljait a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar munkatársaiból álló szerzői kollektíva írta. Az egyes anyagrészek a következő ismeretköröket tartalmazzák:
Bízunk abban, hogy gondolatébresztőnek, illetve pályaválasztási döntései során hasznosnak fogja találni a szerzők üzeneteit, olyannak, amelyek válaszra, vitára, együttgondolkodásra érdemesek. Számítunk Önre, kérjük, vegyen részt aktívan konferenciánkon, illetve honlapunk fórumának eszmecseréjében. Pályaválasztási és felnőttképzési kérdésekkel kapcsolatban bővebb információt talál a www.felnott.hu/karrier honlapunkon. A honlapon lehetőség nyílik egyéni problémáinak megvitatására is, részben szakértőink, részben pedig a hasonló problémákkal szembesülő pályakezdők segítségével.

Pécs, 2006. április 10.

Dr. Nemeskéri Zsolt - Muity György
szerkesztők

Eredményes tanulást kívánunk!